Velnes | višješolski študijski program

Naziv strokovne izobrazbe:
ORGANIZATOR / ORGANIZATORKA POSLOVANJA V VELNEŠKI DEJAVNOSTI

Spremenite ljudem življenje na bolje!

Velnes kot način življenja je zmeraj bolj aktualen v današnjem času, saj se ljudje vedno bolj zavedajo pomena zdravega načina življenja, zdrave prehrane in pomena vsakodnevnih telesnih aktivnosti. Pogosto ljudje ne vedo kako začeti zdravo živeti. Kot strokovnjaki na področju velneške dejavnosti boste lahko pomagali do zdravega načina življenja mnogim, tako doma kot po svetu.

Kaj boste pridobili z dokončanjem študija?

Študij vas bo usposobil za zagotavljanje svetovalnih storitev za stranke, ki so v skrbeh glede svojega življenjskega stila, ki imajo številna vprašanja  kot so izguba teže, obvladovanje stresa, fitnesa in zdrave prehrane. Kot organizator poslovanja v velneški dejavnosti, boste zaposljivi na različnih področjih. Kot vodje velneških aktivnosti, načrtovalci novih velneških proizvodov in storitev, svetovalci na področju velnesa, športni trenerji, fitnes inštruktorji, pomočniki zdravstvenih domov in domov za starejše občane kot tudi rehabilitacijski specialisti. Velnes trenerji boste pomagali ljudem pri zdravstvenih težavah, pri obvladovanju stresa, pomagali ljudem prekiniti slabe življenjske navade in jim trajno spremenili življenjski slog na bolje. In ljudje vam bodo hvaležni. Zaposljivi boste tudi v turističnih organizacijah. Kot cenjeni strokovnjaki s področja zdravega življenjskega sloga pa boste imeli odlične možnosti, da zgradite svojo lastno kariero in se podate na svojo podjetniško pot. 

Predmetnik Velnes

Študij traja dve leti.

Študijski program je ovrednoten s 120 kreditnimi točkami (KT) po sistemu ECTS. Za dokončanje študijskega programa in pridobitev izobrazbe mora študent/ka opraviti vse študijske obveznosti programa:

Predmetnik:

Program izvajamo v Ljubljani

B2 d. o. o.
Višja strokovna šola
Tržaška c. 42, Ljubljana,
tel. 01/2444 210

Vabimo vas na evidenčni vpis.

Kontakt

01/ 2444 210

project_februar_2012.jpg

Projektno vodenje za managerje

Obvladujte čas, stroške in kakovost projektov.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

Naredite lasten e-test

Vas zanima, kako dobro poznajo prodajne produkte vaši prodajalci?

več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje