Glavnih 10 razlogov zakaj B2 spletni študij

1. Hitro do diplome

Tempo študija določate sami, glede na lastne sposobnosti in vsakodnevne obveznosti. Mi vam omogočamo, da študij končate v čim krajšem možnem času.

2. 24-urna pomoč

V naš model spletnega študija smo vključili številne prednosti web tehnologije. Oblikovali smo interaktivno študijsko okolje, ki omogoča resnično napredno učenje. Ne samo, da ste študentje ves čas med seboj povezani, kar vam omogoča skupinsko reševanje problemskih nalog, ampak ste ves čas individualno povezani tudi s predavateljem in tutorjem. Svetovalna pomoč predavateljev in tutorja sta na razpolago 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Vprašanja lahko zastavite kadarkoli.

3. Spletni študij je tudi zabava

Na spletnem portalu se lahko tudi zabavate 24 ur na dan, vse dni v tednu. Klepetate lahko s kolegi, si pošiljate osebna sporočila in izmenjujete izkušnje na forumih.

4. Spletni študij - kjerkoli

B2 spletni študij, naše učilnice, so vam tako blizu, kot najbližji dostopni računalnik, priključen v internetno omrežje. Dostop do študija imate torej v službi, doma,... in celo na poti!

5. Spletni študij - kadarkoli

Čas izobraževanja si izberete sami. Študirate lahko ob katerikoli uri. Študijska gradiva, dostopna prek portala šole, so vam na voljo 24 ur na dan, vsak dan.

6. Dostopnost študijskega gradiva

Vsa gradiva, ki so potrebna za uspešen študij so vam dostopna na enem mestu.

7. Mobilna aplikacija

Poleg portala vam je na voljo tudi mobilna aplikacija šole, kjer lahko na enostaven način spremljate aktualna obvestila, izveste rezultate izpita, preverite urnik,...

8. Odlični predavatelji

Naši profesorji so 100% strokovnjaki iz prakse, ki v naše okolje prinašajo sodobno in uporabno znanje. To je garancija, da vas bodo pripravili na izzive resničnega poslovnega sveta.

9. Zadovoljni udeleženci

"Same pohvale glede šole in odnosa do študentov nasploh. Posluh za vse mogoče probleme, ki pač lahko nastanejo v življenju ob študiju."

- Sonja Palir - Vlah
"Če bi imel še enkrat na izbiro katerega ponudnika izbrati za spletni študij bi med vsemi na trgu znanja izbral prav tega, v katerem sem zdaj! To je spletni študij B2."

- Martin Manias

10. Ker je B2 Višja strokovna šola GARANCIJA ZA USPEH!

Kontakt

01/ 2444 210

excel_vba_februar_2012.jpg

Excel VBA

Izkoristite resnično zmogljivost Excela! Makri in lastne funkcije.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje