Študij na vseh višješolskih strokovnih programih traja dve leti. V tem času se zvrstijo vsa potrebna predavanja po programu, ki je prilagojen vašim potrebam.

Študijsko leto se prične oktobra in traja do konca junija. Predavanja ali vaje so v povprečju dva do trikrat na teden, od ponedeljka do petka popoldne, od 17:00 do 20:00 ure. Vzporedno potekata največ dva predmeta.

Študijska gradiva

Za vsak predmet so vam na voljo študijska gradiva v elektronski obliki ali kot klasični učbenik, za študij določenih predmetov pa lahko uporabljate tudi multimedijska gradiva prek spleta. V elektronski obliki vam je dostopno še več študijskih materialov, kot so predstavitve, vaje, primeri izpitov ipd.

Uspešen zaključek študija

Študij se konča, ko opravite vse študijske obveznosti in uspešno izdelate in zagovarjate diplomsko delo. Po uspešnem zaključku prejmete javno veljavno diplomo in pridobite strokovni naziv.

Dodatne informacije in podpora

Vse sprotne informacije povezane s študijskimi obveznostmi in študijem so vam na voljo na naših spletnih straneh, za nasvet pa lahko zmeraj zaprosite naše strokovne sodelavke, ki vam bodo z veseljem pomagale.

Zagotavljamo vam, da vam bomo ves čas študija stali ob strani, vas vzpodbujali in vam pomagali na začrtani poti. Vaš uspeh je naše zadovoljstvo.

Kontakt

01/ 2444 210

autocad_2_februar_2012.jpg

AutoCAD v prostoru

Z znanjem AutoCAD-a pričarajte resnično otipljivost 3D objektov.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje