B2 izobraževalni center je namenjen odraslim z željo po nadaljnjem izobraževanju, uspehu, veljavi in novih izzivih ter željo, da bi nekaj spremenili v najkrajšem možnem času.

Vsebinsko izbran študij

"Dve leti sem razmišljal, da bi nadaljeval šolanje. Saj vsak ve kako je, po 10ih letih se ponovno učiti. Na informativnem dnevu B2 so me prepričali, da so dobri, da mi bodo pomagali, da bodo na voljo vsaj trije izpitni roki, pa pred rok, pa za rok, pa po rok... Poleg tega pa še dve leti brezplačno, če mi ne bo uspelo dokončati. Skratka vpisal sem se v B2 višjo strokovno šolo. In so res tako dobri? Ne, še boljši, odlični so. Dveletni program sem zaključil v letu in pol, vsi izpiti opravljeni v prvem roku, prijetno presenečen nad vzajemnim odnosom in še in še. Tako zelo so odlični, da sem se odločil nadaljevati študij na B2 Visoki šoli za poslovne vede."

- Dejan Krivec, Jesenice

Že vrsto let vam izpolnjujemo želje po dodatnem izobraževanju. S programi, tako na srednji kot na višji šoli, se prilagajamo potrebam odraslih v izobraževanju in na ta način pomagamo k razvoju vseživljenjskega izobraževanja.

"B2-zakaj že? Zato ker so tam najboljši profesorji na svetu, ker je to najboljša šola na svetu......".

- Biljana Stojanovska, Ljubljana

Prijazen odnos in razumevanje

"S študijem na B2 sem bila zelo zadovoljna, zaradi praktičnosti, poučnih predmetov in predvsem prilagajanja posamezniku. Največja prednost se mi zdi, da je bila v tem da sem imela možnost izbire klasičnega študija ali študija na daljavo, za katerega sem se tudi odločila, predvsem zaradi vsakodnevnih družinskih obveznosti,zaradi katerih sem imela zelo malo časa zase, pa vendar mi je uspelo zaradi prilagajanja in prijaznosti vseh zaposlenih na šoli uspešno zaključiti študij in postati diplomantka na tako dobri šoli."

- Suzana Perić, Ljubljana

Si želite tudi vi nadzor nad vašo poklicno kariero, priznanje nadrejenih, varnost, pozornost, občudovanje, spoštovanje in moč? Vse to in še več vam garantiramo v B2 izobraževalnem centru, kjer za vas iz leta v leto izboljšujemo poti za dosego vaših ciljev.

"S študijem na B2 sem zelo zadovoljna, saj ima prijazen in človeški odnos do študentov. Velika prednost po mojem mnenju je prijaznosti in potrpežljivosti referentke Katje Kranjc (osebne izkušnje), pripravljena je pomagati in spodbujati, njej se lahko zahvalim, da sem študij po 6 letih nadaljevala in sedaj sem tik pred diplomo. Največja prednost, po mojem mnenju je spletni študij in mesečno plačilo šolnine ter skrb šole za kvalitetne in prijazne predavatelje. Človek dobi dober občutek, da študent na B2 ni samo številka, seveda je potrebno vložiti veliko truda v učenje in je veliko odvisno od študenta samega, vendar je odnos zaposlenih na B2 korekten in odraža neko toplino in skrb za študente, kar danes veliko pomeni."

- Mira Milavec, Ljubljana

Priporočila drugim

"Študij na B2 je bil zame izjemna izkušnja - kakovosten program, prijazno in kompetentno osebje ter fleksibilnost učenja na daljavo skupaj tvorijo izjemno celoto, ki jo toplo priporočam vsakomur."

- Snježana Latinović, Luxembourg

Kontakt

01/ 2444 210

excel_tabele_februar_2012.jpg

Excel za računovodje

Podatke boste odslej učinkovito urejali in enostavno analizirali.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

Naredite lasten e-test

Vas zanima, kako dobro poznajo prodajne produkte vaši prodajalci?

več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje