Bolničar - negovalec

Jeseni 2014 smo začeli izvajati  izobraževalni program Bolničar - negovalec, s katerim pridobite poklicno izobrazbo bolničar – negovalec / bolničarka - negovalka.

Dobri negovalci so izjemne osebe. 

Ne le v Sloveniji, povsod po svetu se populacija stara kar povzroča povečanje potreb po zdravju in dobrem počutju. Družine in zdravstvene nege povsod po svetu iščejo te izjemne ljudi, ki bodo resnično skrbeli za starejše, ki bodo v vsakodnevni pomoči starejšim našli veselje in ki so vredni zaupanja, izkušeni in strokovno usposobljeni. 

Potrebe po dobrih negovalcih naraščajo in vse več ljudi v poklicu vidi možnosti za kariero ravno zaradi porasta starejšega prebivalstva.

Kot bolničarji – negovalci boste lahko skrbeli za invalidne osebe, bolne, ljudi, ki niso sposobni več skrbeti sami zase, običajno starejše ljudi. Vaša odgovornost in delo z njimi bo sestavljena iz pomoči bolnikom pri kopanju in uživanju hrane, čiščenju stanovanja, pri opravljanju nakupov in plačevanju računov, spremljanje vitalnih znakov in dajanje zdravil. Morda se sliši enostavno, pa vendar boste kot bolničarji – negovalci profesionalni ponudniki zdravstvenega varstva, deležni velike hvaležnosti  in zaupanja s strani pomoči potrebnih.

Bolničar – negovalec je zahteven, a plemenit poklic.

Evidenčna prijava

Kontakt

01/ 2444 220

excel_februar_2012.jpg

Excel | praktično znanje

Osvojite znanje Excela skozi tečaj, prilagojen praksi. Že več kot 10.000 zadovoljnih udeležencev.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje