Vzpostavitev akademije za projektni management  je pomemben element dolgoročno zastavljene pobude, ki bo s prizadevanji sodelujočih strokovnih partnerjev akademije, postala pomemben del podpornega okolja za prenos in institucionalizacijo znanj in dobrih praks iz projektnega managementa, v javnem in zasebnem sektorju. 

 

Strokovni nosilci

Akademijo za projektni management vsebinsko organizira družba Primakon d.o.o. 

 

Temelji na izobraževanjih, pripravljenih s strani družbe TenStep, ki svoja izobraževalne programe in storitve ponuja že v več kot 50 državah sveta.

Obisk seminarjev prinaša potrebne točke za pristop v certifikaciji vodilnih svetovnih strokovnih institucij IPMA in PMI.

Strokovni nosilec za organizacijo in izvedbo vsebin nastajajoče akademije za projektni management je Primakon d.o.o., specializirana družba za prenos znanj in dobrih praks in uvajanje infrmaciskih rešitev na področju projektnega in portfeljskega managementa.

Pripravo vsebin pokriva TenStep Inc., ki spada v najožji krog vrhunskih certificiranih ponudnikov rešitev na področju poslovnih metodologij in usposabljanj iz projektnega managementa, v več kot 25 državah sveta.

PMI je vodilno svetovno neprofitno združenje za projektni management, z več kot pol milijona članov in nosilcev certifikatov, v več kot 185 državah sveta.

IPMA svetovna organizacija za projektni management, delujoča od l.1965. Je združenje nacionalnih združenj za projektni management in zagotavlja smernice za razvoj različnih kompetenc, ki omogočajo doseganje uspeha na projektih in programih. 

 

TenStep v Sloveniji - Cilji

TenStep razširja svoje geografsko območje trženja storitev, s partnerskim sodelovanjem z vodilnimi ponudniki svetovalnih storitev na področju projektnega managementa.

Za ta namen je bila v septembru 2011 podpisana dolgoročna pogodba o sodelovanju med družbama TenStep Inc. in Primakon.

Cilj TenStep-a v Sloveniji je, v sodelovanju z družbo Primakon, trgu ponuditi:

  • enega najboljših izobraževalnih programov v panogi,
  • trženje TenStep metodologije – v praski izjemno uporabno in globalno uveljavljeno PM metodologije.

 

 

 

 

Kontakt

01/ 2444 202

project_februar_2012.jpg

Projektno vodenje za managerje

Obvladujte čas, stroške in kakovost projektov.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje