Kombinirani tečaji (ang. blended learning)

Nahajamo se v času, ko večina od nas dela vedno več, pritok denarja v podjetje pa je vedno manjši. Povečajte svojo učinkovitost, prihranite veliko časa ter se hkrati prilagodite trenutnim razmeram na trgu.

Za vas smo pripravili kombinirano izobraževanje (blended learning), kjer boste z dela odsotni največ 2 dni po 5 pedagoških ur, preostalo polovico tečaja boste predelali pod mentorskim vodstvom prek spleta. Izberite tečaj, organizirajte svoj čas, prihranite denar in delovne naloge boste opravili veliko hitreje.

Rezultati bodo vidni takoj. Garantiramo!

"Za sodelovanje s podjetjem B2 smo se odločili zaradi prehoda podjetja na nov programski paket Office 2007. Skupaj z njimi smo organizirali računalniško izobraževanje za vse zaposlene v PE Ljubljana in PE Maribor v obliki kombiniranega izobraževanja, kjer je del izobraževanja potekal v klasični obliki v učilnici podjetja B2, del pa s pomočjo portala Spletno učenje.
Prednost kombiniranega izobraževanje vidimo predvsem v tem, da tečajniki osvojeno znanje lahko nadgradijo tudi preko spletnega učenja, ob budnem očesu mentorja, ki še dodatno spodbuja udeležence k aktivnemu učenju. Sodelovanje s podjetjem B2 nam je bilo v veselje, predvsem pa je bila tako  organizacijska plat izvedbe kot kvaliteta izvedenih izobraževanj na visokem nivoju. Tečaj so pohvalili tudi naši sodelavci, kar pomeni, da je bilo izobraževanje uspešno izvedeno."

- Marjeta Horvatič, kadrovik, Holding Slovenske elektrarne d.o.o.

Kombinirano izobraževanje za zaključene skupine

Za zaključune skupine udeležencev iz podjetij in organizacij organiziramo kombinirano izobraževanje tudi iz ostalih vsebin naših klasičnih tečajev. Pokličite nas, z veseljem bomo pripravili ponudbo po vaši meri. 

"S podjetjem B2 smo na tak način prvič sodelovali. Bili so zelo dojemljivi za naše potrebe in zelo fleksibilni, kar je v današnjem času prednost pri izbiri izobraževalne organizacije.
Vsekakor bi sodelovanje z njimi priporočila tudi drugim ustanovam bodisi v privatni bodisi v državni lasti, kajti vlaganje v znanje je velika investicija, ki nam pomaga, da se z izzivi v današnjem času še lažje spoprijemamo. Pridobljeno znanje bo prispevalo k boljši uporabi računalniškega programa in s tem k večji učinkovitosti in zadovoljstvu naših strank."

- Metka Oder, pristojna na področju izobraževanja, Ministrstvo za okolje in prostor, Agencija RS za okolje

Kontakt

01/ 2444 202

autocad_februar_2012.jpg

AutoCAD osnovni

Znanje za profesionalno in aktivno delo s programom AutoCAD.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

Naredite lasten e-test

Vas zanima, kako dobro poznajo prodajne produkte vaši prodajalci?

več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje