PowerPoint | triki in nasveti

09.10.2014

> PowerPoint | SamrtArt grafika

Sodobni trendi oblikovanja diapozitivov namreč narekujejo, da je smiseln poudarek na vizualizaciji informacij, kar še posebej velja ravno za PowerPoint predstavitve. V tokratnem triku izveste, kako uporabiti SmartArt grafiko./p>

20.12.2011

> Priprava božične predstavitve

Božični in novoletni prazniki so priložnost, da se posvetimo našim bližnjim, družini in prijateljem ter jih obdarimo s čim prijetnim. Zakaj jim ne bi pripravili presenečenja ter izdelali video predstavitev iz slik tistih najbolj veselih, smešnih in prijetnih trenutkov odhajajočega leta.

31.05.2011

> PowerPoint 2010 | shranimo predstavitev kot video

Izdelali smo krasno predstavitev v programu PowerPoint in radi bi jo "postavili na ogled" širši javnosti – razmišljamo o objavi predstavitve v obliki videa na internetu, na portalu www.youtube.com. Ste tudi vi kdaj razmišljali podobno in si želeli, da bi bilo to možno? Zdaj je!

22.04.2011

> Združimo več objektov in poenostavimo kopiranje

Ga. Marija, učiteljica, nas je prosila za pomoč pri pripravi PowerPoint predstavitev. Njene predstavitve vključujejo veliko slik z napisi in diagramov, opremljenih s puščicami ter napisi. Pogosto iste elemente uporabi v različnih predstavitvah, zato jo zanima, kako bi lahko poenostavila kopiranje.

05.04.2011

> PowerPoint 2010 | menjava slike

Ste v podjetju pred kratkim prenovili logotip podjetja? In ne želite niti pomisliti na čas, ki ga boste porabili za vstavljanje novega logotipa v vse PowerPoint predstavitve namesto starega, predvsem zaradi poravnave in prilagajanja velikosti prejšnjemu. Naj vas razveselim, postopek je v PowerPointu 2010 nadvse enostaven.

14.05.2009

> Naenkrat izločimo slike in zvočne posnetke iz predstavitve

Gospa Jasmina sprašuje: "Večkrat na mesec prejmem različne trženjske prezentacije v PowerPointu. Te vsebujejo tudi posebne zvočne posnetke (glasba v ozadju), ki bi jih rada uporabila v svojih predstavitvah. Razpolagam zgolj s PPT datotekami, zvočne datoteke žal niso priložene. Kako lahko izvlečem te pesmi iz prezentacije?"

20.03.2008

> Prilagodimo pogled za predavatelja

Spoznajmo trik z opombami v PowerPointu, ki nam bo pomagal na občinstvo narediti kar najboljši vtis. Zagotovo ste pri pripravi ali izvedbi predstavitve kdaj pomislili, kako odlično bi bilo, če bi vam bile na voljo dodatne opombe, ki jih občinstvo ne bi videlo.

28.02.2008

> Za poslušalce izročki, za vas predstavitev z opombami

Tisti, ki ste zelo vešči nastopanja, mogoče pri predstavitvah pred občinstvom ne potrebujete dodatnih zapiskov, vendar ker smo prepričani, da si večina z njimi pogosto lajša nastop, vam ponujamo kratek trik v PowerPointu.

autocad_2_februar_2012.jpg

AutoCAD v prostoru

Z znanjem AutoCAD-a pričarajte resnično otipljivost 3D objektov.

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Brezplačna predstavitev dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/2444 212 ali
> oddajte zanimanje

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje