Outlook | triki in nasveti

25.01.2017
> Outlook | opravila

Izkoristite Outlook tudi za vodenje opravil in tako optimizirajte svoj čas.

12.06.2013
> Outlook | preklic sporočila

Včasih sporočilo pošljemo nehote. Morda smo v sporočilu navedli napačne podatke, morda smo pozabili pripeti priponko… Obstaja možnost, da sporočilo prekličemo? Seveda obstaja, vendar pod določenimi pogoji.

14.02.2013
> Outlook | Nadaljnje delo s sporočili

Outlook nam omogoča enostavno sledenje e-poštnim sporočilom, ki zahtevajo nadaljnje delo. Če prejeto sporočilo od nas zahteva določen ukrep (npr. odgovor, izdelavo poročila, ipd.) lahko sporočilo opremimo z zastavico. S tem ustvarimo novo opravilo, ki se samodejno doda na seznam opravil (le-ta se nahaja na skrajni desni strani Outlookovega okna). Dodajanje zastavice prejetemu sporočilu je enostavno.

04.10.2012
> Outlook 2010 | Volilni gumbi

V kolikor želimo od več naših prejemnikov dobiti neko mnenje, nam omogoča glasovanje preko volilnih gumbov. Vsak prejemnik sporočila lahko tako izbere enega izmed ponujenih odgovorov. Prednost uporabe volilnih gumbov pred običajnim odgovarjanjem na sporočilo je v tem, da imamo pri volilnih gumbih vse odgovore samodejno zbrane na enem mestu.

05.07.2011
> Outlook 2010 | Samodejno obveščanje o odsotnosti

Ga. Valerija sprašuje: "Konec julija se odpravljam na dopust. Kako v Outlooku 2010 nastavim avtomatsko obveščanje pošiljateljev o svoji odsotnosti?" Poglejmo.

05.07.2011
> Outlook 2010 | Sklic sestanka iz prejete e-pošte

Ste vedeli, da Outlook 2010 omogoča sklic sestanka neposredno iz prejete e-pošte? Navedena možnost občutno pohitri naše delo in razpisovanje sestankov, saj ni potreben vpogled v koledar, pač pa lahko sestanek razpišemo že z enim klikom.

21.04.2010
> Preprečimo e-sporočilom pot v napačne kraje - obvladujmo delo z Outlookom

Se je tudi vam že zgodilo, da ste e-sporočilo v Outlooku v naglici nehote poslali napačnemu naslovniku, saj vam je program "prijazno" ponudil ime in niste takoj opazili, da le-to ni pravo.

24.10.2008
> Utišajmo Outlook

Najbrž se vsi dnevno srečujemo s tem, da smo zatopljeni v delo, ko nas Outlook "prijazno zmoti" z obvestilom o novi e-pošti. Seveda običajno takoj hitimo preverjati prispelo pošto in s tem prekinemo proces dela, naša učinkovitost pa posledično pada.

autocad_2_februar_2012.jpg

Tečaji AutoCAD

Znanje za profesionalno delo in skrivnosti za povečanje učinkovitosti.

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

Naredite lasten e-test

Vas zanima, kako dobro poznajo prodajne produkte vaši prodajalci?

več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje