Teden vseživljenjskega učenja 2009

Zaključili smo z zbiranjem prijav!

Vsa mesta so zasedena. Če ste zamudili s prijavo, vas vabimo, da nas obiščite prihodnje leto!

Učili smo se na sodoben način

kadarkoli | kjerkoli | učinkovito | cenovno ugodno

Teden vseživljenjskega učenja nas že tradicionalno navdušuje s programi in možnostjo udeležbe na kratkih brezplačnih izobraževanjih.

Tudi v letu 2009 smo se v podjetju B2 odločili, da se pridružimo ponudnikom tovrstnih izobraževanj in vam omogočimo brezplačno udeležbo na izobraževanju v obliki vodenega e-tečaja Word | Množično pošiljanje pošte s spajanjem dokumentov.

Na brezplačnem vodenem e-tečaju ste lahko obnovili ali pridobili novo znanje. Hkrati ste se seznanili z novostmi v izobraževanju in izvedeli, kako se lahko danes učite kadarkoli, kjerkoli in na zelo učinkovit ter poceni način.

E-tečaj | 01.06. - 09.06.2009

Na vodenem e-tečaju ste spoznali, kako v Wordu:

  • hitro in enostavno poslati 1000 vabil ali ponudb, pri katerih se spreminja le naslov ali kak drugi podatkovni del dokumenta,
  • v nekaj minutah izdelati in natisniti nalepke za številne naslovnike,
  • hitro natisniti naslove na ovojnice oz. pisma za veliko število naslovnikov,
  • s pomočjo Čarovnika privarčevati čas pri rutinskih opravilih.

Kaj je e-tečaj in kako je potekal?

Dandanes se vsi srečujemo s problemom kroničnega pomanjkanja časa, kar se kaže tudi v razpoložljivosti časa, namenjenega izobraževanju. Kolikokrat se nam zgodi, da bi se raje učili kar zvečer ali v miru čez vikend?

Za udeležbo na tečaju ste potrebovali le dostop do interneta in nekaj uric prostega časa. Ni vam bilo potrebno hoditi v B2. E-tečaj smo dostavili v vaš najljubši kotiček.

V času e-tečaja ste bili vključeni v skupino, ki je bila strokovno vodena s strani mentorja. Le-ta je spremljal vašo aktivnost, skrbel za potrebno motivacijo in pomoč ter napredek celotne skupine udeležencev. Za vsebinska vprašanja in pomoč je bil mentor na voljo prek zasebnih sporočil ter skupinske debate v forumu.

Z vodeno obliko e-izobraževanja poskrbimo za visoko raven osvojenega znanja, ki ga boste lahko učinkovito uporabili v vsakdanjem življenju.

 

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 20 uporabnikov je 4.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje