Lepotna industrija iz Beverly Hillsa na B2 zasebni šoli

 

V sredo, 27. novembra 2013 je uradno odprla vrata najbolj prestižna frizerska šola v Sloveniji, v kateri smo združili moči zasebna šola B2 iz Ljubljane, Mič Styling in svetovno znana in uveljavljena blagovna znamka in frizerska šola Paul Mitchell iz ZDA. 

V Rožni dolini v Ljubljani bodo tako bodoči profesionalci lepotne industrije razvijali svoje potenciale pod budnim očesom vrhunskih frizerjev in strokovnjakov.

V najsodobnejše opremljenem frizerskem salonu bodo profesionalci frizerske verige Mič Styling po metodi Paul Mitchell šole iz ZDA naučili bodoče frizerje  potrebnih veščin za poklicno kariero v frizerstvu.

Kaj prestižna šola prinaša slovenskemu prostoru? 

»Šola, ki smo jo postavili, je prva franšiza izven Združenih držav Amerike, kjer jih uspešno deluje več kot 100 in na to smo resnično ponosni,« pravi Mitja Sojer in razkriva skrivnost in fascinacijo šole: »Koncept njihovega šolanja, ki ga prevzemamo, resnično temelji na celostnem izobraževanju bodočih profesionalcev. Učenje poteka v učnem okolju frizerskega salona, s tem pa je olajšan prehod na delovno mesto. Poučevanje je prilagojeno posameznikovemu učnemu tipu, kar omogoča učinkovitejše učenje, predaja pa se ne le znanje, pač pa se vsi skupaj učimo tudi odnosa: do dela, do strank, do drug drugega. Mene osebno pa najbolj navdušuje oseben in pozitivno naravnan pristop k učenju, ki ne zapira ustvarjalne energije, pač pa jo spodbuja in krepi. Tega nam dandanes še kako manjka!”

Ravnateljica šole B2, mag. Lidija Weis, kot velika zagovornica vključevanja gospodarskega sektorja v procese izobraževanja dodaja: »Naša prednost ni le v sami vsebini programa, temveč v pristopu do vsakega posameznika, v sodobnih metodah dela, ki bodo posameznika resnično oblikovale v profesionalca na frizerskem področju. Naši udeleženci izobraževanja imajo možnost učiti se od najboljših, in kdo lahko nauči bolje frizerskega poklica kot nekdo, ki je sam profesionalec v frizerstvu. Zato naši udeleženci izobraževanja po uspešnem zaključku začnejo delati v salonih kot frizerji, za razliko od mnogih, za katere se tisto pravo šolanje, v salonu šele začne.«

Tako smo trije veliki akterji, vsak na svojem področju: B2, ena največjih zasebnih šol v Sloveniji, Angus Mitchell, gigant v lepotni industriji z Beverly Hillsa in Mič Styling, ki že vrsto let prednjači na fizerski sceni, združili svoje moči in postavili srednjo frizersko šolo, kjer bodo bodoči frizerji tekom izobraževanja s kreativnimi pristopi v frizerskih storitvah postavljali nove trende, sooblikovali modo in svoje stranke vedno znova presenečali.

excel_vba_februar_2012.jpg

Excel VBA

Izkoristite resnično zmogljivost Excela! Makri in lastne funkcije.

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Brezplačna predstavitev dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/2444 212 ali
> oddajte zanimanje

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje