Noč raziskovalcev 2013

Noč raziskovalcev je projekt, katerega cilj je predstaviti poklic in življenje znanstvenika. »Raziskovalci in znanstveniki v središču vsakdanjega življenja« je bil fokus letošnjih aktivnosti v okviru letošnje Noči raziskovalcev 2013. 

Tudi letos je bil B2 ponosni sponzor dogodka. Na stojnici smo predstavili sodoben način preverjanja znanja prek multimedijskih e-testov. 

Noč raziskovalcev je sicer vseevropski dogodek, ki se odvija v večini evropskih držav na isti dan. Lani se je dogodek zvrstil na več kot 600 lokacijah in v več kot 300 evropskih mestih hkrati! Tudi letos je v Sloveniji dogodek organiziral IJS (Institut "Jožef Stefan").

 

Projekt REsearchers for NAture preservation and TECHnology use for the benefit of the society ali na kratko ReNATECH je projekt iz 7. Okvirnega programa, katerega cilj je predstavitev poklica in življenja raziskovalca in različnih področij znanosti. 

Projekt je namenjen širši javnosti, predvsem pa mladim in jim z različnimi aktivnostmi približati poklic raziskovalca in znanost na splošno. Mlada generacija in najstniki so namreč največji potencial za prihodnjo generacijo raziskovalcev in znanstvenikov. Organizirani dogodki bodo vsem udeležencem ponudili širok vpogled v možnosti, ki jih prinaša poklic raziskovalca. Izvedene aktivnosti bodo zagotavljale številne informacije o priložnostih in izzivih, ki jih znanost in poklic raziskovalca prinašata. Pomen vlaganja v znanost in raziskave bo predstavljen ob medsebojni združitvi ustvarjalnega mišljenja raziskovalcev v umetnosti, znanosti in tehnologiji. Projekt bo približal delo in življenje različnih raziskovalcev širši javnosti s pomočjo iger, razstav, predstav na vesel in živahen način s povezovanjem različnih področij znanosti in umetnosti.

 

Več o dogodku Noč raziskovalcev.

 

excel_februar_2012.jpg

Excel | praktično znanje

Osvojite znanje Excela skozi tečaj, prilagojen praksi. Že več kot 10.000 zadovoljnih udeležencev.

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje