Nadaljujemo z izobraževanji za starejše

7.6.2012 | Računalniško izobraževanje za starejše se nadaljuje tudi v letu 2012 in 2013. V okviru projekta Računalniška pismenost za odrasle vsako leto izvedemo 8 skupin v Mariboru in 1 skupino v Ljubljani. Zanimanje za brezplačno izobraževanje je veliko, udeleženci pa so navdušeni nad rezultati in novimi možnostmi, ki se jim odpirajo s poznavanjem osnov računalništva, pisanja in oblikovanja besedil, uporabe interneta in elektronske pošte.

V nadaljevanju je nekaj fotografij in komentarjev tečajnikov, ki ravno v teh dneh zaključujejo ali pa so že končali z izobraževanjem.

 

Navdušenje nad ...

... pedagoškim delom

"Računalništvo izgleda zelo komplicirano. Sam si s knjigo ne moreš prav dosti pomagati. Šele odlični pedagogi vam to omogočijo tako, da stvar ni več tako nerazumljiva za starejše začetnike. Osnove, ki jih pridobiš na takem tečaju so temelj za razumevanje in nadaljne izobraževanje."

- Maksim Sedej

... tečajem, novim medijem

"Zanimiv tečaj, zelo dobro vodenje; veliko novih spoznanj na tem področju in ob tem povečan interes za nov medij! Zdaj bom lahko kontaktirala tudi z vnuki."

- Frančiška Ilova

... primernostjo izobraževanja

"Tečaj je imeniten, prav po meri naši starosti, statusu in znanju."

- Milan Vidmar

Več komentarjev med utrinki

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 1 uporabnika je 5.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
09.04.2014 ob 05:49 | 29BqiomETQ
Overkil?Cammon, ce mas gZip vklopljen, se skrci na 13kb in nloazi se samo enkrat ce je s cachem vse ok torej 13kb je na 1Mbit liniji kolko sekund? Aja, pa na navadnih modemih 56k kjer laufa 4kb/s bi to bilo dobre 3s Jaz mislim, da time well spent. Ok, mogoce sem izpadel cisto pristranski Who cares. I love jQuery. Odkar sem ga spoznal mi je olajsal zivljenje za PRECEJ.Sicer je pa trik zelo dobrodosel. Sam bi ga recimo nedvomno uporabil pred prihodom jQuerija. Je pa res, da ce imas res majhne projekte (torej malo spisane JS) ti ta funkcijna ne koristi prevec
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje