Comenius EduMedia Award 2012

Mednarodno priznanje za multimedijsko e-gradivo s področja Varstva osebnih podatkov

 

22. junija 2012 je v Berlinu, tokrat že 17. leto zapored, potekala podelitev mednarodnih priznanj za najboljše multimedijske izdelke. Podjetje B2 se lahko pohvali, da je prejelo priznanje že četrtič, letos prvič z najvišjim priznanjem Comenius EduMedia Medaille. V konkurenci preko 200 prijavljenih del iz celega sveta je bilo 25 del ocenjeno s tem najvišjim priznanjem.

 

Priznanje smo prejeli za multimedijsko e-gradivo Varstvo osebnih podatkov. Namen e-gradiva je izobraziti zaposlene v slovenskih podjetjih in organizacijah za skladno delovanje in poslovanje z zakonodajo ZVOP1. V Sloveniji je namreč zakonodaja zelo striktna in kršitve so oglobljene z visokimi kaznimi.
Ker je zakonodajna vsebina v sami osnovi precej suhoparna in dolgočasna, smo se pri razvoju e-gradiva potrudili, da jo čimbolj izboljšamo z multimedijskimi elementi (video elementi, motivacijskimi vprašanji,…). Učenje preko takšnih elementov izboljša pomnenje in izkušnja učečega se izkazuje kot zelo pozitivna in celo boljša, kot če bi tovrstno vsebino poslušal v klasični, ex chatedra obliki.

 


Prejeto priznanje dokazuje tudi pedagoško ustreznost izobraževalne e-vsebine. Za kar največjo učinkovitost izobraževanja pa dodatno poskrbimo s tem, da podjetjem in ustanovam, ki se odločijo za tovrstno obliko izobraževanja zaposlenih, samo e-gradivo dodatno obogatimo s konkretnimi primeri iz njihove praske, tako je vsebina še izboljšana in prilagojena po meri naročnika.

Prejeto mednarodno priznanje za e-gradivo Varstvo osebnih podatkov dodatno potrjuje, da smo z omenjeno obliko izobraževanja konkurenčni ne le v slovenskem prostoru, pač pa tudi širše po svetu. Nagrada nam zato predstavlja zagon za nadaljnji razvoj lastne tehnologije e-izobraževanja in dodatnih vsebin v začrtani smeri.

Več o e-gradivu Varstvo osebnih podatkov | VOP

Brezplačna predstavitev in dodatne informacije

project_februar_2012.jpg

Projektno vodenje za managerje

Obvladujte čas, stroške in kakovost projektov.

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje