Aktivno sodelujemo tudi z ostalimi izobraževalnimi partnerji

Sistem eCampus, za izvajanje e-izobraževanja in enostavno orodje za izgrajevanje e-gradiv, uporablja tudi marsikatera izobraževalna ustanova v Sloveniji. V okviru sodelovanja z Ljudskimi univerzami in ostalimi razvojnimi izobraževalnimi centri v Sloveniji se tkejo uspešne zgodbe izvedenih projektov. V zadnjih pomladno poletnih mesecih smo bili ativno prisotni pri predstavitvah dveh uspešno izvedenih projektov v okviru izvajanja e-zobraževanj za odrasle.

V četrtek, 7. 7. 2011 smo bili aktivno udeleženi na prireditvi Ljudske univerze Ajdovščina na dvorcu Zemono. Zaključna konferenco projekta Partnerstva je bila namenjena predstavitvi rezultatov, doseženih v zadnjih 2 letih na področju razvoja e-gradiv za povečanje fleksibilnosti na trgu dela, zagotavljanju cenejšega in hkrati kvalitetnega izobraževanja in spodbujanju vseživljenjskega učenja.

 

V okviru projekta, ki sta ga sofinancirala MŠŠ in ESS so naredili kar 20 različnih učnih e-gradiv s pomočjo e-izobraževalnega sistema eCampus. E-gradiva so dostopna brezplačno na njihovem e-izobraževalnem portalu www.cvzu-vita.si.
Nekaj zanimivih naslovov e-gradiv: Ženska poslovna obleka, Moški poslovni izgled, Poslovni bonton, Pridobivanje finančnih sredstev za razvoj podeželja, Kako registrirati dejavnost?...

5. maja 2011 smo bili s strani RIC Novo mesto povabljeni na Hrvaško, v Karlovac, kjer je potekalo drugo srečanje partnerjev mreže javnih in zasebnih izobraževalnih institucij.
Program je potekal dva dni in je bil izredno pester, saj je zajemal od delavnic, kako motivirati odrasle za izobraževanje, do razprave o sodelovanju izobraževalnih institucij z gospodarstvom. Sami smo predstavili naše izkušnje na področju e-izobraževanja, ki vedno bolj vstopa v vse pore našega življenja. 
 

Pokličite ali nam pišite

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 9 uporabnikov je 5.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje