Predavali smo na KD in DSI

Kadrovski dnevi 2011

Letošnji kadrovski dnevi so potekali 14. in 15. aprila v Portorožu, na temo »Inovativnosti«. Vsi udeleženci smo se strinjali, da je inovativnost ena od ključnih lastnosti, ki jih mora gojiti napredna organizacija. Glavni izziv s katerim se vsi srečujemo pa je implementacija procesa inovativnosti v prakso. Ustvarjanje inovativne organizacije je povezano z ustreznim pogledom zaposlenih na spremembe, sodelovanjem in ustreznim vodenjem.

B2 predstavitev dobre prakse na Kadrovskih dnevih 2011

Tudi naše podjetje neprestano razvija nove oblike in pristope na področju računalniškega izobraževanja. Na konferenci smo se predstavili tudi v obliki predavanja, z naslovom E-testiranje v organizacijah. Predstavili smo, kako lahko z uporabo sodobne tehnologije hitro in učinkovito pridobimo dodatne informacije, ki so nam v pomoč za bolj kakovostno izvedbo izobraževanja. Prispevek smo pripravili na osnovi dejanskega projekta, ki smo ga izvedli za eno od slovenskih bank. V okviru projekta smo izvedli predtestiranje iz znanja Excel-a preko spleta, razvrstili zaposlene v homogene skupine in prilagodili izobraževalni program predznanju zaposlenih.

Dnevi slovenske informatike 2011

Konferenca DSI 2011 je letos potekala od 18. do 20. aprila v Portorožu, kjer se je kot vsako leto zopet zbralo preko 300 informatikov tako iz gospodarske kot tudi javne sfere. Tudi sami smo se aktivno vključili v sam program predavanj.

B2 predstavitev dobre prakse na Dnevih slovenske informatike 2011

Na predstavitvi smo predatavili primer vzpostavitve e-izobraževanja v velikih organizacijah. Bila je predstavljena dobra praksa vpeljave e-izobraževanja v Zavod RS za zaposlovanje kot sistem za interen prenos znanja med zaposlenimi.  

 

Utrinki s konference

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na stojnici na obeh dogodkih in z nami delili svoje izkušnje, se zanimali za izobraževanja v prihodnje ali pa ste se preprosto želeli bolje seznaniti z našim podjetjem. Vsekakor smo vedno veseli vašega klica ali elektronske pošte.

 

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 3 uporabnikov je 5.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje