B2 » Objave » Novice » 2011 » Informativa '11

Informativa '11

21. in 22. januarja 2011 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala Informativa 2011, vseslovenski dogodek o izobraževanju, štipendiranju in zaposlovanju.

Informativa predstavlja dobro priložnost za vse, ki načrtujejo izobraževalno ali karierno pot. Namenjen je predvsem osnovnošolcem in dijakom ter študentom ob zaključku šolanja. Dogodek je tudi neke vrste "informativni dan", saj predstavlja stičišče informacij o možnostih izobraževanja, štipendiranja, zaposlitvi ipd.

Znanje računalništva nujna popotnica na karierni poti

Na Informativi '11 se je, v okviru stojnice Slovenskega društva Informatika, predstavljalo tudi podjetje B2. Udeležence smo informirali o pomenu znanja računalništva in možnostih dokazovanja le-tega z mednarodno priznanim ECDL spričevalom.

Obiskovalcem Informative smo omogočili tudi živo izkušnjo opravljanja ECDL izpitov, saj smo imeli na voljo več prenosnih računalnikov, kjer so se lahko preizkusili v reševanju vzorčnih testov.

Letos smo bili nad (ne)znanjem mladine nemalo presenečeni, saj žal niso izkazovali večjega poznavanja dela z Office programi. Eden od dijakov je celo v nalogi, kjer je bilo potrebno besedilo poravnati na sredino, to storil kar s presledki. Vse, ki vas žuli znanje računalništva, vabimo, da se udeležite rednih terminov tečajev v klasični obliki ali pa kar preko spleta na portalu Spletno učenje.

Mladi so se preizkušali v znanju računalništva

Živahno dogajanje Informative '11 si lahko ogledate na spodnji galeriji slik.

 

 

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 1 uporabnika je 4.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje