B2 » Objave » Novice » 2011 » B2 v New Yorku

B2 v New Yorku!

V New Yorku-u je od 8. do 10.6.2011 potekala mednarodna konferenca o e-izobraževanju na delovnem mestu (ICELW). Na Univerzi Columbia smo si lahko ogledali veliko zanimivih in koristnih predavanj ter uspešne svetovne projekte na področju e-izobraževanja v podjetjih, organizacijah in fakultetah. Raznolikost predstavljenih projektov je pokazala, da je e-izobraževanje v razvitem svetu že stalnica in da postaja vse bolj razširjeno tudi v manj razvitih delih sveta. Prisluhnili smo lahko več mednarodnim strokovnjakom s področja e-izobraževanja (Allison Rossett, Jay Cross, Dr. Jay Liebowitz, Tony O’Driscoll…).

Spodaj si oglejte nekaj foto utrinkov iz obiska čez lužo.

 

Na konferenci smo aktivno sodelovali s predavanjem na temo priprave naprednih e-izobraževalnih vsebin v poslovnih okoljih s pomočjo LMS sistemov (How to Prepare Advanced Business Learning Content in an LMS Platform?).

Udeležencem smo prikazali projekt zasnove in priprave e-gradiva znotraj namenskega učnega okolja (LMS sistema) eCampus®. Strinjali so se, da je nepretrgan razvoj zaposlenih danes nujen za uspešno sodelovanje podjetja na lokalnem ali globalnem trgu. Zato je ključno, da je priprava kakovostnih učnih vsebin (e-gradiv) kar se da hitra in učinkovita. Prikazali smo najbolj učinkovite smernice, postopke in metodologijo za hitro pripravo bogatih multimedijskih in interaktivnih vsebin, ki omogočajo uspešno izvedbo in nadzor nad e-izobraževanjem ter znanjem zaposlenih.

Pokličite ali nam pišite

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 9 uporabnikov je 5.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
07.07.2011 ob 10:32 | Malena
Pritrjujem Davidu, uporaba nedoločnega člena v ednini je ok.

IF 'Some LMSs are ...' THEN 'an LMS is ...'

Lp
07.07.2011 ob 09:58 | David
Hvala za podrobno opazko! =) Mislim pa, da bo "an LMS" kar prav. Enako meni tudi wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Learning_management_system (recimo v poglavju Characteristics > drugi stavek).
07.07.2011 ob 07:59 | miki
oooo... prva prosojnica "How to Prepare Advanced Business Learning Content in an LMS Platform?" nedoločnik "an" mislim, da tukaj nima kaj iskati...

LP
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje