B2 pridobil Microsoft Gold ISV kompetenco

V podjetju B2 smo v februarju 2011 prejeli v okviru partnerstva Microsoft novo kompetenco Gold ISV (Independent Software Vendor). To nas uvršča v sam vrh zaupanja vrednih poslovnih partnerjev na področju razvoja programske opreme. S to kompetenco izkazujemo visoko usposobljenost naših kadrov, kakor tudi zagotovilo, da so naše rešitve tehnično in vsebinsko prilagojene naročnikom. 

Na Microsoftovem dogodku partnerjev, ki je potekal dne 16.2.2011 v protokolarnem objektu na Brdu pri Kranju, smo se partnerski mreži predstavili s svojim rešitvami.

Na področju računalniškega izobraževanja je zadnji hit izobraževanje iz Prehoda na Office 2010. Sodelovali smo tudi v pri obdarovanju in enemu od udeležencev podarili obisk tečaja Celovit prehod na Office 2010.

 

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 2 uporabnikov je 5.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje