Portal Spletno učenje praznuje 5 let!

Izobraževalni portal Spletno učenje praznuje 5. rojstni dan. Do danes je postal največji računalniško izobraževalni portal v Sloveniji. Ponudba na Spletnem učenju obsega že več kot 70 računalniških in drugih e-gradiv v slovenščini.

Kratka zgodovina

Portal Spletno učenje je bil prvič predstavljen 18.1.2005 na GZS v Ljubljani. V zadnjih 5 letih je portal prerasel v obsežno bazo računalniškega znanja in drugih strokovnih veščin. Pridobili smo ogromno izkušenj, portal pa je spoznalo že več kot neverjetnih 150.000 ljudi. S pomočjo portala Spletno učenje smo izvedli e-tečaje za več kot 3.000 oseb, več kot 1.000 oseb pa si je z njegovo pomočjo pridobilo mednarodno veljaven certifikat ECDL.

Danes Spletno učenje velja za največji izobraževalni portal v slovenščini. Ponudba obsega računalniška e-gradiva, verificirana s strani ECDL fundacije, in druga obsežna strokovna e-gradiva. Vabimo vas, da se tudi vi srečate s spletnim učenjem. Za rojstni dan vam podarjamo tudi darilo. Pridružite se več kot 150.000 navdušenim uporabnikom.

Oglejte si nekaj utrinkov s prve predstavitve Spletnega učenja 18.1.2005 na GZS v Ljubljani.

 

 

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Prispevka ni še nihče ocenil. Bodite prvi!
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.

 

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje