Čemu strmiš v daljavo, ko pa sreča ob tebi stoji :)

"Znanje za uspeh" je naš slogan in veseli nas, če njegove razultate občutite tudi vi, študentje, poslovni partnerji, udeleženci izobraževanj ter drugi. Pred časom smo prejeli simpatično pohvalo in izkaz navdušenja nad uporabnostjo računalniških nasvetov, objavljenih v spletni Zakladnici trikov.

Izjavo delimo z vami, ker verjamemo, da je znanje "nalezljivo" . Hvala gospe Sandri in vsem ostalim, ki nas razveseljujete s pozitivnimi odzivi!

"Sedaj končujem Visoko strokovno šolo na B2, sem pred velikim izivom, diplomo. Samo vsebino sem napisala kar hitro, oblikovanje diplome pa mi je vzelo ogromno časa in energije. Kazalo oz. številčenje nog je bil največji problem, nekaj je ostalo v spominu iz predmeta informatika, ampak neke podrobnosti pa so bile preveč za moje znanje. Vse sorodnike in znance sem prosila za pomoč, ampak vsi so imeli premalo znanja. Ni mi preostalo drugega kot, da se sama lotim "zahtevne naloge".
Po nekaj poizkusih na internetu sem prišla do vaše strani računalniški triki in nasveti in to je bila rešitev za mojo diplomsko nalogo. (Čemu strmiš v daljavo, ko pa sreča ob tebi stoji.)
Sedaj sem diplomo v celoti naredila in oblikovala sama in čakam še samo na zagovor.
Hvala za pridobljeno znanje in ta stran je od danes naprej med priljubljenimi.

- Sandra Visočnik

Računalniški triki v vaš e-nabiralnik

Želite redno prejemati uporabne nasvete v Excelu, Wordu in drugih programih v svoj e-poštni nabiralnik (približno 1x mesečno) ter biti obveščeni o dogajanju na področju računalniških izobraževanj ter širše. Vpišite svoj e-naslov v polje na desni na tej ali večini drugih straneh B2 spletnega mesta.

Arhiv računalniških trikov

Delavnice najbolj uporabnih trikov

Ste napredni uporabnik Excela ali Worda? Mogoče želite osvežiti uporabno znanje PowerPointa?

Vabljeni na enodnevne delavnice z najbolj uporabnimi triki, z neomejenim rokom uporabe:

 

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 1 uporabnika je 5.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
04.02.2012 ob 14:47 | RAGtOmpZnMlOa
Janša ni rekel, da “ljudstvo ni dobro goaslvalo” ali pa “ljudje so slabo glasovali”. Takšne reinterpretacije prihajajo iz kroga zaresovcev, iniciator teh manipulacij pa je vodja Zaresa Gregor Golobič. Janša je v resnici namreč rekel, da so rezultati slabi. Kasneje Janša ni kaj dosti popravljal, ampak je predvsem zavračal dezinformacije in podtikanja.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje