Novo na Srednji šoli Ljubljana | Tehnik računalništva

V šolskem letu 2010/2011 začnemo izvajati srednješolski program Tehnik računalništva. Smo edina šola v Ljubljani, ki bo izvajala omenjeni  program za odrasle. Glede na to, da gre za deficitaren poklic, vabimo vse, ki še nimate srednješolske izobrazbe, da se nam pridružite.

Zagotavljamo vam kakovostno izobraževanje, osebni pristop in uspešno končanje šolanja v najkrajšem možnem času na prijazen način. Po uspešno opravljeni poklicni maturi pridobite naziv Tehnik računalništva, s katerim boste imeli večje možnosti za boljšo zaposlitev in napredovanje. Odprle se vam bodo številne možnosti in priložnosti. Izkoristite ponudbo in stopite korak višje na izobrazbeni lestvici. Več o programu si lahko pogledate tukaj.

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 4 uporabnikov je 5.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje