B2 » Objave » Novice » 2010 » Informativa '10

Informativa '10 | izobraževanje, štipendiranje in zaposlovanje

29. in 30. januarja 2010 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala Informativa 2010, vseslovenski dogodek o izobraževanju, štipendiranju in zaposlovanju.

Informativa predstavlja dobro priložnost za vse, ki načrtujejo izobraževalno ali karierno pot. Namenjen je predvsem osnovnošolcem in dijakom ter študentom ob zaključku šolanja. Dogodek je tudi neke vrste "informativni dan", saj predstavlja stičišče informacij o možnostih izbraževanja, štipendiranja, zaposlitvi ipd.

Znanje računalništva nujna popotnica na karierni poti

Na Informativi '10 se je, v okviru stojnice Slovenskega društva Informatika, predstavljalo tudi podjetje B2. Udeležence smo informirali o pomenu znanja računalništva in možnostih dokazovanja le-tega z mednarodno priznanim ECDL spričevalom.

Obiskovalcem Informative smo omogočili tudi živo izkušnjo opravljanja ECDL izpitov, saj smo imeli na voljo več prenosnih računalnikov, kjer so se lahko preizkusili v reševanju vzorčnih testov.

Prisotnost na dogodku in stik z mladimi obiskovalci sta potrdila naša predvidevanja, da ciljna skupina precej dobro pozna področje računalništva. Kljub temu obstaja še dovolj priložnosti za njihov razvoj na področju najširše uporabnih programov na različnih delovnih mestih (npr. Excel in Word).

Mladi so se z veseljem preizkusili v znanju

Živahno dogajanje Informative '10 si lahko ogledate na spodnji galeriji slik.

 

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 5 uporabnikov je 5.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje