Access in PowerPoint – sedaj tudi napredno ECDL spričevalo

Odslej lahko v B2 pridobite tudi mednarodno ECDL spričevalo za napredno znanje uporabe programov Access in PowerPoint. Pred kratkim smo namreč dopolnili možnosti opravljanja izpitov za pridobitev ECDL spričevala na osnovnem nivoju ter naprednega ECDL spričevala za znanje Excela in Worda še z možnostjo pridobitve naprednega ECDL spričevala za Access in PowerPoint.

Za razliko od ECDL spričevala na osnovnem nivoju, ki je sestavljen iz sedmih izpitov in je za njegovo pridobitev potrebno opraviti vse izpite, so napredna spričevala med seboj neodvisna, kar pomeni, da se lahko odločite za pridobitev vseh ali le posameznega.

Vrste ECDL spričeval

  • ECDL spričevalo
  • ECDL Start spričevalo
  • ECDL napredno spričevalo
  • ECDL CAD spričevalo

ECDL spričevalo pridobijo kandidati, ki opravijo izpite iz sedmih področij oz. modulov (M1-M7) osnovnega znanja sodobnega računalništva.

ECDL Start spričevalo pripada tistim, ki opravijo izpite iz štirih poljubnih modulov osnovnega znanja računalništva, izbranih izmed sedmih (M1-M7).

ECDL napredno spričevalo izkazuje naprednejše znanje posameznega programa. V Sloveniji so sedaj veljavni štirje napredni moduli: AM3 (urejanje besedil), AM4 (delo s preglednicami), AM5 (delo z bazami podatkov), AM6 (izdelava predstavitev). Napredna spričevala so med seboj neodvisna, kar pomeni, da se lahko odločite za pridobitev vseh ali le posameznega.

ECDL CAD spričevalo lahko pridobijo tisti, ki uspešno opravijo izpit iz naprednejšega tehniškega risanja s CAD orodji.

Brezplačni vzorčni testi

Za lažjo odločitev si lahko na portalu Spletno učenje ogledate brezplačen ECDL vodič z vzorčnimi testi in drugimi koristnimi informacijami.

Več o ECDL spričevalu
 

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Prispevka ni še nihče ocenil. Bodite prvi!
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje