eCampus | Priprava in izvedba e-izobraževanja

Izsek iz članka | Računalniške novice, 28.01.2010

...

Najsodobnejša oblika izobraževanja, kjer s pomočjo sistema za e-izobraževanje in posebno pripravljenimi gradivi posredujemo ter merimo znanje na daljavo preko intra/interneta

E-izobraževanje tudi v Sloveniji postaja vse bolj uveljavljen način prenosa znanja v naprednih organizacijah. Organizacije se poslužujejo prednosti e-izobraževanja na področju prenosa lastnih internih znanj, regulativnih vsebin, računalniških znanj itd.

Med glavnimi prednostmi uporabe sodobne oblike izobraževanja naj izpostavimo možnost hitre izvedbe izobraževanja kar na delovnem mestu, povratno informacijo o predelanem gradivu in nivoju znanja posameznika, manjše stroške izvedbe izobraževanja idr.

Podjetje B2 se s področjem e-izobraževanja ukvarja že več kot osem let in je največji ponudnik e-izobraževalnih storitev v Sloveniji.

...

Celoten članek (pdf)

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Prispevka ni še nihče ocenil. Bodite prvi!
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje