Znate uporabljati novi Office?

Izsek iz članka | Računalniške novice, 26.08.2010

...

Novosti v Office 2007 ali 2010 je veliko, zato je izobraževanje nujno. Kako se naučiti uporabe novih programov in pri tem porabiti čim manj denarja?

Dosedanji razvoj Microsoft Office programov je bil iz različice v različico za povprečnega uporabnika bolj neznaten. Šele različici 2007 in 2010 sta prinesli pravo malo revolucijo, kar za nas uporabnike predstavlja nemajhen šok.

...

Kako do znanja?

Danes se na področju izobraževanja trend vse bolj obrača v smer e-izobraževanja. Gre namreč za logično posledico in kombinacijo več dejavnikov.

Po eni strani je za to "kriva" tehnologija, ki nam to omogoča, po drugi strani pa nas na vsakem koraku čas vedno bolj pesti in vedno bolj si ga želimo optimalno prilagoditi svojim potrebam in željam. E-izobraževanje omogoča prav to. Ni vam potrebno hoditi na izobraževanje ob točno določenem času ter izgubljati časa s potjo. Znanje vam je dosegljivo kjerkoli imate dostop do interneta, do znanja lahko pridete kadarkoli, tudi ob polnoči, če ste bolj nočni tip.

...

Celoten članek (pdf)

Tečaji Office 2007 in 2010

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Prispevka ni še nihče ocenil. Bodite prvi!
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje