Novi EU projekt za merjenje organizacijske kulture

Članek | Finance, 10.6.2011

Slovenski in hrvaški strokovnjaki za razvoj človeških virov so avtorji novega mednarodnega projekta FeedMeBack. Svoja znanja v njem združujejo svetovalno izobraževalni podjetji O. K. Consulting ter B2 iz Ljubljane in podjetje Horizont iz Zagreba ter fakulteta za psihologijo z Reke.

Sodelovanje slovenskih in hrvaških strokovnjakov se je začelo sredi leta 2010, pripravljajo pa spletne aplikacije, uporabne na področju razvoja človeških virov v podjetjih in drugih organizacijah.

V letu 2012 bodo uporabnikom na voljo spletne oblike za merjenje organizacijske kulture in zavzetosti zaposlenih, psihološki osebnostni vprašalnik ter raziskava vodenja po metodi 360 stopinj povratne informacije.

Kot največji prednosti za uporabnike omenjajo cenovno ugodnost ter takojšnjo povratno informacijo. Zdaj testirajo pilotno verzijo vprašalnika za merjenje zavzetosti zaposlenih in za merjenje organizacijske kulture.

Celoten članek (PDF)
 

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Prispevka ni še nihče ocenil. Bodite prvi!
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje