Dosežki

Certifikat bonitetne odličnosti za leto 2013 in 2015

Podjetje B2 spada med top pravne subjekte v Sloveniji, ki ima oceno bonitetne odličnosti - AAA (izpolnjevanje kriterijev certifikata v zadnjih treh poslovnih letih). Certifikat smo prejeli za leti 2013 in 2015.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja bonitetno vrednost poslovnega subjekta, katere sestavni del je ocena plačilne sposobnosti ter navad poslovanja poslovnih subjektov, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost ipd. Certifikat smo prejeli s strani bonitetne hiše Bisnode.

Certifikat bonitetne odličnosti za leti 2010 in 2011

Podjetje B2 spada med top 5% pravnih subjektov v Sloveniji, ki ima oceno bonitetne odličnosti - AA (izpolnjevanje kriterijev certifikata v zadnjih dveh poslovnih letih).

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja bonitetno vrednost poslovnega subjekta, katere sestavni del je ocena plačilne sposobnosti ter navad poslovanja poslovnih subjektov, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost ipd. Certifikat smo prejeli s strani bonitetne hiše Bisnode.

 

Med najboljšimi zaposlovalci, finalisti Zlate niti 2009

Podjetje B2 se je v letu 2009 uvrstilo v finale izbora Zlata nit, izbora najboljših zaposlovalcev, ki ga že tradicionalno organizira časopisna družba Dnevnik v skupinah malih, srednjih in velikih podjetij.

Priznanja Višji strokovni šoli B2 | Planet GV

Novembra 2007 smo zasedli 1. mesto na izboru za najboljšo višjo šolo v Sloveniji, v organizaciji Planeta GV. Pri izboru so upoštevali dva kriterija, in sicer število prijavljenih del in število diplomantov med finalisti, ki se potegujejo za najboljša diplomska dela.

V letu 2009 je B2 Višja strokovna šola ponovno prejela GV priznanje za najboljšo šolo. Poleg tega sta kar dve naši študentki prejeli priznanje za najboljše diplomsko delo. Več o podelitvi si lahko preberete med novicami.

Mednarodna priznanja za multimedijske dosežke | Comenius

Nemško združenje za pedagogiko in informatiko (Gesellschaft für Pädagogik und Information (GPI), vsako leto, že od leta 1995 tradicionalno podeljuje nagrado Comenius. S priznanji Comenius-EduMedia GPI nagrajujejo pedagoško, vsebinsko in oblikovno dragocene didaktične multimedijske izdelke.

V podjetju B2 se lahko pohvalimo, da smo prejeli že tri zaporedne "Comenius Edu Media Siegel" nagrade:

  • Za leto 2006 smo prejeli nagrado za e-learning platformo portala www.spletno-ucenje.com. Portal deluje na sistemu eCampus, ki smo ga razvili v B2. Priznanje pomeni potrditev kvalitete na mednarodnem nivoju.
  • Leta 2007 smo prejeli nagrado za največji slovenski e-izobraževalni portal Spletno učenje. Priznanje pomeni dokazilo za kakovost in didaktično ustreznost portala na mednarodnem nivoju.
  • V letu 2008 smo prejeli priznanje za učno e-gradivo Informacijska varnost na delovnem mestu. Namen e-gradiva je izobraziti zaposlene o nevarnostih, ki pretijo informacijam zaradi premajhnega poznavanja in zavedanja nevarnosti s strani slehernega zaposlenega. Prejeto priznanje dokazuje tudi pedagoško ustreznost izobraževalne e-vsebine.
  • V letu 2012 smo Comenius priznanje prejeli že četrtič, tokrat prvič z najvišjim priznanjem Comenius EduMedia Medaille. V konkurenci preko 200 prijavljenih del iz celega sveta je bilo zgolj 25 del ocenjeno s tem najvišjim priznanjem.Priznanje smo prejeli za multimedijsko e-gradivo Varstvo osebnih podatkov. Namen e-gradiva je izobraziti zaposlene v slovenskih podjetjih in organizacijah za skladno delovanje in poslovanje z zakonodajo ZVOP1. V Sloveniji je namreč zakonodaja zelo striktna in kršitve so oglobljene z visokimi kaznimi.

Več o prireditvi in pomenu nagrad najdete na spletnih straneh www.gpi-online.de in www.comenius-award.de.

         


Microsoft Gold Certified Partner

Strokovnost na računalniškem področju potrjujemo tudi s članstvom v Microsoftovem partnerskem programu. Ponosni smo na naziv Microsoft Gold Certified Partner, ki je najvišji možen naziv partnerjev podjetja Microsotf za rešitve.

excel_tabele_februar_2012.jpg

Excel za računovodje

Podatke boste odslej učinkovito urejali in enostavno analizirali.

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje