Spletne rešitve

Neomejen dostop

Potrebujete aplikacijo z neomejenim dostopom? Spletna rešitev je prava izbira. Če želite dostop omogočiti le določenim uporabnikom, predlagamo intranetno spletno rešitev. Dostopnost (kjerkoli, kadarkoli, iz poljubne naprave) je bistvo spletne rešitve.

Možnost prilagoditve za prenosne naprave

Spletne rešitve lahko prilagodimo tudi uporabi na prenosnih napravah z dostopom do interneta. Seveda v tem primeru vse funkcionalnosti, ki jih ponuja polna spletna rešitev, ne morejo biti vedno omogočene. Npr. spletna rešitev za spremljanje projektov, ki v polni različici ponuja vse funkcionalnosti, v različici za prenosne naprave omogoča zgolj pregled osnovnih informacij, recimo seznam aktivnih projektov s % realizacije, aktivnostjo v teku in aktivnostjo, ki sledi.

Združljivost in dizajn

Spletne rešitve razvijemo glede na priporočila W3C in zagotovimo združljivost z vsemi priznanimi spletnimi brskalniki (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Safari). Za moderen dizajn, usklajen z vašimi željami, poskrbimo z lastnim oblikovalcem.

Enostavno vzdrževanje in nadgradnja

Velika prednost spletnih rešitev je enostavnost vzdrževanja v smislu odprave napak in nameščanja nadgradenj. Ker je spletna rešitev nameščena zgolj na spletnem strežniku, se vsi vzdrževalni posegi izvajajo zgolj na enem mestu.

Uporabniki B2 spletnih rešitev

  • več kot 50.000 uporabnikov
  • 12 držav
  • Ministrstvo za šolstvo in šport, Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), Gospodarska zbornica Slovenije, Obrtna zbornica Slovenije idr.

Oddajte povpraševanje!

Kontakt

01/ 2444 212

Povpraševanje

 
resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

Naredite lasten e-test

Vas zanima, kako dobro poznajo prodajne produkte vaši prodajalci?

več

excel_februar_2012.jpg

Excel | praktično znanje

Osvojite znanje Excela skozi tečaj, prilagojen praksi. Že več kot 10.000 zadovoljnih udeležencev.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje