Namizne rešitve | Windows okolje

Izkušnja uporabnikov in odzivnost

Iščete rešitev, kjer je ključnega pomena uporabniška izkušnja in maksimalna odzivnost. Namizna rešitev je pravi odgovor, namestimo jo na računalnike uporabnikov, celotna funkcionalnost pa je realizirana z uporabo gradnikov sistema Microsoft Windows. Rešitev se prilagaja uporabniku.

Če potrebujete dostop do drugih virov operacijskega sistema (npr. optični čitalec, čitalec črtne kode ipd.) je namizna rešitev nujna.

Združljivost in dizajn

Združljivost namiznih rešitev z operacijskim sistemom Microsoft Windows zagotavljamo z izkušnjami pri razvoju rešitev in pridobljenimi referencami Designed for Microsoft Windows XP, Designed for Microsoft Windows Vista in Compatibile with Windows 7. Moderen dizajn, usklajen z vašimi željami in priporočili glede razvoja uporabniškega vmesnika za okolje Microsoft Windows, dosežemo z lastnim oblikovalcem.

                 

Namestitev

Namizne rešitve lahko namestimo na različne načine. S stališča enostavnosti in minimalnih vzdrževalnih potreb se pogosto uporablja tehnologija Microsoft Click Once, ki omogoča namestitev iz skupnega mesta (spletna stran, omrežni disk ali CD medij) brez posega skrbnika omrežja. Enostavna in za uporabnika neopazna je tudi nadgradnja rešitve z novejšimi različicami. Omenjeno je še toliko bolj pomembno v organizacijah z velikim številom uporabnikov.

Uporabniki B2 namiznih rešitev

  • več kot 2.000 uporabnikov
  • 19 držav
  • Hidria, Ministrstvo za promet in zveze, Gospodarska zbornica Slovenije, Obrtna zbornica Slovenije idr.

Oddajte povpraševanje!

Kontakt

01/ 2444 212

Povpraševanje

 
resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

visio_2_februar_2012.jpg

Visio - kralj diagramov!

Kako načrtujete poslovne procese, tokove podatkov, mrežne diagrame, ipd.?

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje