Reference

 

Kakovost B2 storitev na področju razvoja informacijskih sistemov potrjujejo predvsem naši zadovoljni uporabniki, dokazujemo pa jo tudi s pridobitvijo kompetence Microsoft GOLD Application Development. Zaupanje gradimo na strokovno podkovani ekipi sodelavcev.

Preverite reference podjetja B2 in naše bogate izkušnje z različnih področij delovanja.

Uporabniki sistema za e-izobraževanje eCampus

  • podjetja: Adria Airways d.d., Adriatic Slovenica d.d., Banka Sparkasse, Carinska uprava Republike Slovenije, DEM, Generali zavarovalnica d.d, Krka d.d., Talum d.d., Unior d.d., Vzajemna d.d., Združenje bank Slovenije, Zavod RS za zaposlovanje, ZZZS. 
  • izobraževalne ustanove: B2 d.o.o., ISA d.o.o., Ljudska univerza Ajdovščina, Ljudska univerza Jesenice, Ljudska univerza Koper, Ljudska univerza Krško, RIC Novo mesto idr.
  • višje in visoke šole: B2 d.o.o., Gea College, Fakulteta za upravo (Univerza v Ljubljani), Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA idr.
"Zaradi razpršenosti naših zavarovalnih zastopnikov po celi Sloveniji in potrebi po stalnem obnavljanju znanja smo iskali racionalen, moderen in učinkovit način podajanja zavarovalnih vsebin. To smo našli pri podjetju B2, kjer so nam podrobno predstavili koristi uporabe ter nam izdatno pomagali pri praktičnem uvajanju.
Za sistem eCampus smo se odloči zaradi dobrih možnosti, ki nam jih kot sistem ponuja. Ugotavljamo, da je uporabnikom prijazen za uporabo, jih pri učenju motivira ter jih v interakciji z multimedijskimi vsebinami tudi zabava. Z nekaj prakse je tudi našim avtorjem vsebin sistem postal domač, pri tem pa ne gre zanemariti pomoči, ki nam je bila na voljo s strani podjetja B2. Glede na dober sprejem e-učilnice med zaposlenimi, si obetamo, da bomo določen del izobraževalnih vsebin uspešno prenesli na sistem e-učilnice in utrdili dobro prakso."

- Aleš Škulj, vodja izobraževanja, Generali zavarovalnica d.d.

Uporabniki programske opreme Firma

Goltes, d.o.o., Ipros d.o.o., JAKA & I  d.o.o., Just d,o.o., Kotorna d.o.o., Konstil d.o.o., Marvel d.o.o., Orion Intertrade d.o.o., PS Logatec d.o.o., Pro Mak d.o.o., VM Kunovar d.o.o., Webasto Slovenija in mnogi drugi.

"Pred uporabo programa sem podatke o zaposlenih vodila v Wordu in Excelu. Podatki so se nahajali na različnih mestih, zato sem porabila veliko časa, da sem uredila podatke in pripravila poročila, ki jih  zahteva zakonodaja.
Uporaba programa, ki je narejen za vodenje kadrovskih podatkov, mi je zelo poenostavila delo. Vedno, ko potrebujem določeno informacijo, vezano na kadrovske podatke, le-to dobim na enem mestu. Program ponuja točno tiste možnosti, ki jih pri delu potrebujem. Skrbim, da so podatki zbrani na enem mestu in ko kaj iščem, zadošča le klik ali dva. 
Vsem, ki delate na področju vodenja kadrovskih podatkov, uporabo programa toplo priporočam."

- Saba Lovič, dipl. ekon., Dom starejših občanov Ljubljana Moste-Polje, uporabnica programa Kadrovska evidenca

Uporabniki rešitev po meri

  • namizne rešitve: Hidria, Libres d.o.o., KLIMER Štirn & CO. d.n.o., Ministrstvo za promet in zveze, Ministrstvo za okolje in prostor, Gospodarska zbornica Slovenije, Obrtna zbornica Slovenije, Varnost in donos d.o.o., idr.
  • spletne rešitve: Ministrstvo za šolstvo in šport, Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), Gospodarska zbornica Slovenije, Obrtna zbornica Slovenije idr.
"Podjetje B2 d.o.o. je zanesljiv poslovni partner, s katerim uspešno sodelujemo na področju razvoja in vzdrževanja programske opreme po naročilu."

- Tanja Mohorič, vodja projektov, Hidria d.o.o.

Oddajte povpraševanje!

Kontakt

01/ 2444 212

Povpraševanje

 
resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Brezplačna predstavitev dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/2444 212 ali
> oddajte zanimanje

autocad_februar_2012.jpg

AutoCAD osnovni

Znanje za profesionalno in aktivno delo s programom AutoCAD.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje