eCampus | komunikacija in sodelovanje udeležencev

Sodelovanje med udeleženci izobraževanja ter komuniciranje z mentorjem so pomembni temelji uspešnega izobraževanja, zato jih v različnih oblikah vključuje tudi sistem eCampus.

Forum

Forumi (javni, zasebni, vezani na določeno skupino, moderirani) v okviru eCampusa omogočajo učinkovito in zanimivo izmenjavo mnenj med udeleženci. So vir dodatnih informacij in priložnost za sodelovalno učenje. 

Klepetalnica

Sistem eCampus omogoča tudi istočasno izmenjavo mnenj udeležencev v klepetalnici, saj omogoča aktivno vključenost vseh udeležencev ali izbranih skupin v pogovor.

Sporočila

Pošiljanje, prejemanje in pregled sporočil zagotavlja učinkovito zasebno komunikacijo posameznika z mentorjem ter ostalimi udeleženci izobraževanja. Uporaba sporočilnega sistema znotraj eCampusa je podobna delu z e-pošto.

Komunikacija ob pravem času, na pravem mestu

Pri učenju se nam včasih pojavljajo vprašanja, na katera ne znamo odgovoriti. eCampus tudi tu ponuja rešitev, saj omogoča zastavitev vprašanj neposredno iz e-gradiv. Mentor tako dobi dodatno informacijo o kontekstu vprašanja, kar mu omogoča pripravo odgovora, prilagojenega potrebam učečega.

Brezplačen katalog in dodatne informacije

Kontakt

01/ 2444 212

Povpraševanje

 
resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

autocad_februar_2012.jpg

AutoCAD osnovni

Znanje za profesionalno in aktivno delo s programom AutoCAD.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje