Izdelava lastnih e-gradiv na Zavarovalnici Generali

Zavarovalnica GeneraliV Zavarovalnici Generali imajo veliko zastopnikov po celotni Sloveniji. Ključno je, da so zaposleni in partnerji v vsakem trenutku ustrezno seznanjeni in usposobljeni za delo z zavarovalniškimi produkti, saj lahko le tako ustrezno svetujejo strankam in jim predlagajo najboljše rešitve. Zaradi nenehnih novosti na produktnem področju in razpršenosti zastopnikov po Sloveniji se je e-izobraževanje izkazalo kot najučinkovitejša in tudi dolgoročno najugodnejša rešitev.

Zavarovalnica Generali se je odločila vpeljati e-izobraževalni sistem eCampus, samostojno pripravljati e-gradiva in izvajati e-izobraževanje. Po vpeljavi sistema eCampus smo izvedli delavnico za avtorje vsebin, kjer so udeleženci spoznali izgradnjo e-gradiv in ustrezne metodološke vidike priprave spletnih učnih vsebin.

Na Generali-ju uspešno pripravljajo lastna e-gradiva, ki so multimedijsko in interaktivno podprta. Avtorji izdelujejo e-gradiva po metodologiji podjetja B2, ki vključuje vse ustrezne postopke za najučinkovitejšo pripravo e-gradiv. Hkrati je gradnja takšnih e-gradiv enostavna in ne zahteva veliko časa. V metodologiji je opredeljena dolžina posameznih e-gradiv in učnih atomov, priporočeno število in oblika multimedijskih elementov, izgradnja interaktivnih elementov (motivacijska vprašanja, učni testi, zaključni testi), napotki za pripravo ustreznih vprašanj, zasnova strukture,...

Zavarovalniški zastopniki in udeleženci so omenjena e-gradiva dobro sprejeli in pokazali veliko mero angažiranosti ter znanja z učnih področij. Posledično so še bolje seznanjeni z zavarovalniškimi produkti in lahko svojim strankam pripravijo najboljša zavarovanja po meri, glede na njihove potrebe.
  

Zaradi razpršenosti naših zavarovalnih zastopnikov po celi Sloveniji in potrebi po stalnem obnavljanju znanja smo iskali racionalen, moderen in učinkovit način podajanja zavarovalnih vsebin. To smo našli pri podjetju B2, kjer so nam podrobno predstavili koristi uporabe ter nam izdatno pomagali pri praktičnem uvajanju. Za sistem eCampus smo se odločili zaradi dobrih možnosti, ki nam jih kot sistem ponuja. Ugotavljamo, da je uporabnikom prijazen za uporabo, jih pri učenju motivira ter jih v interakciji z multimedijskimi vsebinami tudi zabava. Z nekaj prakse je tudi našim avtorjem vsebin sistem postal domač, pri tem pa ne gre zanemariti pomoči, ki nam je bila na voljo s strani podjetja B2. Glede na dober sprejem e-učilnice med zaposlenimi, si obetamo, da bomo določen del izobraževalnih vsebin uspešno prenesli na sistem e-učilnice in utrdili dobro prakso."

- Aleš Škulj, vodja izobraževanja, Generali zavarovalnica d.d.

Predstavitev e-izobraževanja v živo

Izkoristite možnost brezplačne predstavitve dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/ 2444 212 ali oddajte zanimanje.

Kontakt

01/ 2444 212

 

Predstavitev e-izobraževanja v živo

Izkoristite možnost brezplačne predstavitve dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/ 2444 212 ali

> Oddajte zanimanje

 
 

E-tečaj za samo 70€!

Kako analizirati velike količine podatkov v Excelu? Naučite se izdelati vrtilno tabelo.

> več

 
 

Za vse informatike! 

Informacijska varnost na delovnem mestu: Kako na hiter in enostaven način osvestiti vse vaše zaposlene s pomenom varovanja informacij?

> več

 
 

e-testirajte zaposlene 

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

 
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje