Unicredit je za prehod na Office 2010 izbral e-izobraževanje

Microsoftova študija primera

V UniCreditu so se ob namestitvi pisarniške zbirke Office 2010 odločili za e-izobraževanje, ker so želeli hitro in stroškovno ugodno izobraziti veliko število zaposlenih. To je bil za UniCredit prvi takšen projekt e-izobraževanja, ki naj bi služil tudi kot preizkus ustreznosti tovrstne oblike izobraževanja za nadaljnje potrebe podjetja.

Rešitev so našli v najsodobnejši metodi izobraževanja, v obliki e-tečaja Prehod na Microsoft Office 2010, ki ga izvaja podjetje B2 d. o. o. UniCredit z njimi že vrsto let uspešno sodeluje na področju računalniških izobraževanj, saj so v preteklosti za zaključene skupine izvajali izobraževanja za uporabo orodij Microsoft Office (Word, Excel, Excel Visual Basic for Applications ter Access). Zaradi odličnih izkušenj in z dodatnim priporočilom Microsofta so se zanje odločili tudi v tem primeru.
 

»Bistveno nižja cena te oblike izobraževanja v primerjavi s klasičnim tečajem je prav gotovo velika prednost. Prav tako je dobrodošlo, da si vsak uporabnik sam določi čas in kraj opravljanja e-izobraževanja.«

- Maja Štubelj, kadrovik v službi za upravljanje s človeškimi viri v Unicredit Banki Slovenije

Več o dobri praksi si preberite v daljšem prispevku v pdf obliki.

 

Predstavitev e-izobraževanja v živo

Izkoristite možnost brezplačne predstavitve ostalih dobrih praks v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/ 2444 212 ali oddajte zanimanje.

Kontakt

01/ 2444 212

 

Predstavitev e-izobraževanja v živo

Izkoristite možnost brezplačne predstavitve dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/ 2444 212 ali

> Oddajte zanimanje

 
 

E-tečaj za samo 70€!

Kako analizirati velike količine podatkov v Excelu? Naučite se izdelati vrtilno tabelo.

> več

 
 

Za vse informatike! 

Informacijska varnost na delovnem mestu: Kako na hiter in enostaven način osvestiti vse vaše zaposlene s pomenom varovanja informacij?

> več

 
 

e-Testirajte zaposlene 

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

 
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje