Študija primera uvedbe e-izobraževanja v HIDRIA d.d.

Hidria d.d. se uvršča med vodilne evropske in svetovne korporacije na področju sistemov za klimatizacijo in avtomobilskih tehnologij. Doma in po svetu ima Hidria 20 predstavništev in 13 proizvodnih lokacij, ki skupaj tvorijo ekipo s preko 2.700 zaposlenimi.

Za sodelovanje z B2 smo se odločili, ker imajo veliko izkušenj z izvajanjem e-izobraževanja v podjetjih in ker imajo vrhunsko orodje za e-izobraževanje. Navdušila so nas predvsem orodja za analitiko in izgrajevanje lastnih e-gradiv. Zelo pomembno nam je tudi to, da je B2 profesionalna, strokovna in izjemno odzivna ekipa. Našli smo vse na enem mestu, zato je bila celovita vpeljava lahko tako hitra in uspešna!

- Tanja Kenda, Direktorica za razvoj ključnih kadrov v korporaciji

V Hidrii imajo lokacijsko razpršeno poslovanje, kar prinaša veliko izzivov pri organizaciji poslovanja. Ker je znanje ena izmed ključnih 4 vrednot korporacije je tudi na področju internega izobraževanja potrebno zagotavljati kontinuiran proces izobraževanja, ki omogoča vsem zaposlenim po svetu hiter dostop do znanja ob čim nižjih investicijah.

Rešitev so našli v e-izobraževanju - najsodobnejši obliki izobraževanja preko interneta.

Za podroben opis projekta si preberite daljši prispevek v pdf obliki.

»Z eCampusom ne dobimo samo programske rešitve za e-izobraževanje, temveč tudi zelo dobro tehnično in vsebinsko podporo podjetja B2. Velika prednost eCampusa je dobra povezljivost z aktivnim imenikom AD, kar pomeni izredno enostavno upravljanje z uporabniškimi skupinami. Dodaten plus sistemu je prilagojenost za delovanje na mobilnih napravah.«

- mag. Boštjan Tušar, Direktor informacijskih tehnologij, Hidria

Predstavitev e-izobraževanja v živo

Izkoristite možnost brezplačne predstavitve dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/ 2444 212 ali oddajte zanimanje.

Kontakt

01/ 2444 212

Case Study Hidria 

 

Predstavitev e-izobraževanja v živo

Izkoristite možnost brezplačne predstavitve dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/ 2444 212 ali

> Oddajte zanimanje

 
 

E-tečaj za samo 70€!

Kako analizirati velike količine podatkov v Excelu? Naučite se izdelati vrtilno tabelo.

> več

 
 

Za vse informatike! 

Informacijska varnost na delovnem mestu: Kako na hiter in enostaven način osvestiti vse vaše zaposlene s pomenom varovanja informacij?

> več

 
 

e-Testirajte zaposlene 

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

 
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje